Makanan Khas


1).Gowi Nihandro (Gowi Nitutu ; Ubi tumbuk)
2).Harinake (daging Babi cincang dengan cacahan yang tipis dan kecil-kecil)
3).Godo-godo (ubi / singkong yang diparut, dibentuk bulat-bulat kemudian direbus setelah matang di taburi dengan kelapa yang sudah di parut)
4).Köfö-köfö(daging ikan yang dihancurkan, dibentuk bulat dan dijemur/dikeringkan/diasap)
5).Ni’owuru (daging babi yang sengaja diasinkan agar bisa bertahan lama)
6).Raki gae (pisang goreng)
7).Tamböyö (ketupat)
8).loma (beras ketan yang dimasak dengan menggunakan buku bambu)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: