Makanan Khas


1).Gowi Nihandro (Gowi Nitutu ; Ubi tumbuk)
2).Harinake (daging Babi cincang dengan cacahan yang tipis dan kecil-kecil)
3).Godo-godo (ubi / singkong yang diparut, dibentuk bulat-bulat kemudian direbus setelah matang di taburi dengan kelapa yang sudah di parut)
4).Köfö-köfö(daging ikan yang dihancurkan, dibentuk bulat dan dijemur/dikeringkan/diasap)
5).Ni’owuru (daging babi yang sengaja diasinkan agar bisa bertahan lama)
6).Raki gae (pisang goreng)
7).Tamböyö (ketupat)
8).loma (beras ketan yang dimasak dengan menggunakan buku bambu)

About these ads
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: